Herthas julespil

Hertha bofællesskaber har nu i 12 år i træk spillet julespil i Skivholme Kirke. En tradition, der har været en stor glæde for både Hertha og dets beboere og for mange andre i lokalsamfundet.
I Hertha plejer man at begynde indøvningen af spillet hvert år lige efter efterårsferien. Men i år har det været anderledes. Det skyldes, at man i skrivende stund er i gang med en stor opsætning af Mozarts Tryllefløjten, som opføres i slutningen af november. Så der er ikke blevet plads til også at øve julespil. Men julespil skal vi have!

Så medarbejderne i bofællesskaberne tilbød at spille alle roller i år. Sådan blev det, og højtidligt og festligt bliver det ligesom de andre år. Med garanti! Julespillene Kristi fødselsspil og Hyrdespil opføres i Skivholme Kirke onsdag den 19. december kl. 19.00.

Vel mødt til alle!