Høstgudstjeneste

Høsten er værd at fejre. Høsten er kronen på værket, høsten er resultatet af årets arbejde. Det gælder høsten i stort og småt. I landbruget, hvor der desværre ikke er meget at fejre i år, fordi tørken har taget mere end halvdelen af udbyttet. Og i køkkenhaverne, der har bugnet af bønner, squash og andre varmeglade afgrøder.
I vores tid, hvor færre er beskæftiget indenfor landbruget, taler vi stadig om at høste frugterne af vores arbejde - selv på et revisorkontor. For taknemllighed over høstens gaver er noget, der ligger dybt i os alle sammen. Glæde og taknemlighed. Da pilgrimmene, der sejlede til Amerika med skibet Mayflower, kunne fejre deres første høst, blev den amerikanske festdag Thanksgiving, hvor man takker for høstens gaver, indført.
Vi vil også takke for høstens gaver igen i år. Høstgudstjenesten finder sted i Sjelle Kirke, og det bliver søndag den 23. september kl. 14. Derefter fortsættter vi i sognegården i Skivholme med kaffebord og høstsnak. Har du nye eller gamle billeder fra høsten, så tag dem enlig med.