Årets sommerudflugt

Årets sommerudflugt er i år søndag den 2. juni. Turen går til Herning og omegn, hvor vi først skal besøge Feldborg Kirke. Feldborg Kirke blev opført i 1890 som kapel under Haderup Kirke og henlå i mange år som en ikke særligt bemærkelsesværdig rødstensbygnning. Efter ombygninger i 1962 og 1973 står den i dag som et fint eksempel på nyere kirkebyggeri. Det ældste i kirken er døbefonten, der i katosk tid var vievandskar i Sahl Kirke.
Vi kommer også til e besøge Den Hvide By i Birk, hvor vi får lejlighed til at vandre lidt rundt i skulpturparken. Parken er formet som en stor cirkel, hvor kanten er inddelt i 36 felter, hvor med sit kunstværk. Og så er der kaffe - og kage. Ikke et hvilket som helt sted, med hos Brødrene Price, hvis restaurant ligger på Torvet i Herning. Derefter går turen hjemad, og vi forventer at være tilbage kl. 18.00. Tilmelding til Karen Engell Dalsgaard på mail: karen.engell.dalsgaard @gmail.com, eller telefon 6083 9814 senest den 2. maj. Det er tidligt i forhold til udflugten, men restauranten skal have besked om antal i god tid.
Der er afgang fra Skjørring Kirke kl. 11.30, fra Sjelle Kirke kl. 11.45 og fra Skivholme Kirke kl. 12.00.