Vil du se mere til Skivholme Kirke Vil du se mere til Sjelle Kirke Sil du se mere til Skjørring Kirke Forsiden Gudstjenester arrangementer Praktiske oplysninger Menighedsrådet Kontakt

Det blev en flot indvielse af skovstien i Skivholme Præsteskov tirsdag den 11. maj 2010. Ca. 75 deltagere blev budt velkommen af Ole Berthel Jensen, som har været tovholder for projektet og det var sognepræst Thomas Frøkjær som klippede den røde snor, så skovstien blev indviet. Efterfølgende fortalte skovfoged Jens Elm Sørensen om skovens træer og fugle på aftenens vandretur. Der var ligeledes stor hyldest til det aktive hold, som har fore-stået arbejdet med etableringen af skovstien. Aftenen sluttede med pølser, øl og sodavand.

Billeder fra indvielse af skovsti i Præsteskoven.