KONFIRMATION

Konfirmation finder sted i 7. klasse.

Det er frivilligt, om man vil konfirmeres eller ej. Men vælger man at blive konfirmeret, kræves det, at man:

- forinden er døbt med den kristne dåb
- har modtaget forberedelse til konfirmation
- møder op med en positiv tilgang og deltager aktivt i undervisningen.

Forberedelsen sigter på at styrke konfirmandernes fortrolighed med den kristne børnelærdom og Folkekirkens gudstjeneste. Derfor er deltagelse i gudstjenesten et vigtigt led i forberedelsen. Det forventes, at konfirmanden i forberedelsestiden går i kirke regelmæssigt.

Konfirmationsforberedelsen finder som udgangspunkt sted i sognegården i Skivholme tirsdage 8.20 - 9.50 for eleverne fra Herskindskolen og onsdage fra kl. 8.05 - 9.40 for eleverne på Den fri Hestehaveskole. Sidstnævnte transporteres til og fra sognegården i bus. Vi begynder undervisningen omkring 1. september og fortsætter indtil konfirmationen.

Konfirmationerne finder sted i Sjelle Kirke en søndag lige omkring 1. maj for Den fri Hestehaveskoles elever og en uge senere i Skivholme Kirke for Herskindskolens elever.

SKIVHOLME KIRKE

SJELLE KIRKE