Sangaften i Sognegården med Christian Præstholm og koret

# Kommende arrangementer
Udgivet af Karen Engell Dalsgaard, mandag d. 29. august 2022, kl. 20:24

Tirsdag den 25. oktober kl. 19.30 inviterer vi til endnu en af vores altid glade og stemningsfulde sangaftener i sognegården med deltagelse af vort eget dygtige kirkekor.

Vi får besøg af Christian Præstholm, som vil lede aftenen. Christian Præstholm er organist ved Sct. Mortens Kirke i Randers og har i de senere år markeret sig som en af landets mest produktive komponister af kirkemusik. Hans melodier til tekster af bl.a. Holger Lissner, Lisbeth Smedegaard Andersen, Benedicte Hammer Præstholm, Jens Simonsen, Iben Krogsdal er repræsenteret i både sangbogen ”100 salmer”, kirkesangbogen og en lang række andre udgivelser. Undervejs vil vi sammen synge et rigt udvalg af Christian Præstholms dejlige kompositioner.

Så glæd jer – til sangene, hyggen og Lones kaffe og kage, som der naturligvis også skal være tid og plads til.