Brændesankning i Præsteskoven

# Nyheder
Udgivet af Karen Engell Dalsgaard, fredag d. 14. januar 2022, kl. 00:00

Har du sanket - eller har du lyst til at sanke brænde i Præsteskoven? Menighedsrådet skal finde en ny løsning for, hvordan det praktisk skal finde sted fremover, nu hvor Jørn Jensen, graveren i Sjelle kirke, der hidtil har stået for det praktiske, går på pension.

Men først skal vi 'afdække behovet', som det hedder. Derfor vil vi gerne vide, om du eventuelt kunne have lyst til at sanke brænde i Præsteskoven. Er svaret ja, kan du sende en mail til Karen Engell Dalsgaard

Brændesankning er en gammel tradition over hele verden - og noget hele familien kan være med til. Se bare billedet her, malet af van Gogh i 1884. Sådan går det heldigvis ikke for sig længere.

Men måske var det noget for dig at tage motorsaven med i skoven og fylde traileren op med brænde til en rimelig pris?

Menighedsrådet for Skivholme, Sjelle og Skjørring kirker