Marianne Søgaard fortæller om sit arbejde med nye sange og salmer.

Marianne Søgaard fortæller om sit arbejde med nye sange og salmer.

Mandag d. 21. november 2022, kl. 14:00
Marianne Søgaard  fortæller om sit arbejde med nye sange og salmer.

Gudstjeneste i Skovby Kirke ved Rikke Amalie Vestergaard. Derefter foredrag i Sognehuset med Marianne Søgaard. Hun vil fortælle om sit arbejde med nye sange og salmer.

Til daglig er Marianne Søgaard lærer på Silkebog Højskole. Nogle genkender hende måske også som en del af vokaltrioen, Trækfugl, der var med i Fællessang på DR i foråret. Denne eftermiddag drejer sig om hendes arbejde med skrive nyt til vores fælles sangskat. Og hun lover, at vi selvfølgelig kommer til at synge. I nyeste 19. udgave af højskolesangbogen er hun repræsenteret med syv melodier og en tekst. I 2018 vandt hun med sangen Fantastiske fødselar P2-konkurrencen om at skrive Danmarks nye fødselsdagsssang for voksne. Og i Kirkesangbogen fra 2017 står hun bl.a. bag melodien til adventssalmen Hold håbet op.